Senioren competitie

Voor senioren, iedereen vanaf 17 jaar, heeft de KNLTB het hele jaar door een zeer divers competitieaanbod op iedere dag van de week, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Wat maakt competitie spelen nou zo leuk?  

Algemene gezondheid

Tennis is geweldig voor je gezondheid! Het helpt bij het opbouwen van conditie, verbetert de coordinatie, versterkt spieren en de conditie-opbouw ofwel het bevodert de algehele gezondheid.

Teamgevoel, gezelligheid en ontwikkeling 

Veel tennissers tellen af naar het moment waarop de competitie begint. Competitie spelen is het gevoel van samen willen winnen en elkaar steunen als er verloren wordt. Het is napraten met je teamgenoten over die ene rally onder het genot van een hapje en drankje. Naast het wedstrijdelement staat tijdens de competitie de gezelligheid voorop.  

Door wedstrijden te spelen verleg je je grenzen, verbeter je jezelf keer op keer en ontwikkel je jezelf op techniek, inzicht en mentaal vlak. Iedereen kan meedoen, want er is altijd een competitie voor jou! 

Competitie spelen wanneer jij dat wilt 

De KNLTB organiseert en faciliteert het hele jaar door een aantal verschillende competities. Hieronder vind je een overzicht van alle KNLTB-competities: