Inschrijven

 

Fijn dat je lid bij onze vereniging wilt worden!

Omdat geen speler hetzelfde is, bieden wij verschillende pakketten aan om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van de speler. Zo bieden wij een lidmaatschap aan speciaal voor junioren, senioren en studenten. 

Weet je nog niet of tennis of padel echt iets voor jou is, dan bieden wij ook de mogelijkheid van een proeflidmaatschap aan: het Actie-lidmaatschap voor 3 maanden.
Dit is een tijdelijk verenigingslidmaatschap. Je wordt niet aangemeld bij de KNLTB. Je kunt derhalve niet meedoen aan competities of toernooien.

 

Lid worden

Je kunt je aanmelden als lid via de knop onderaan deze pagina. Nadat je lid geworden bent (na ontvangst van je inschrijving, pasfoto en het entreegeld), krijg je van ons een bevestiging van je lidmaatschap en melden wij je als lid aan bij de KNLTB. Je pasfoto mag je ook digitaal aanleveren via [email protected] (minimaal 300×400 pixels).

Je KNLTB-pas wordt op dat moment vervaardigd. Na ongeveer 2 weken ontvang je je pas: je bent dan speelgerechtigd. Ook geeft het je recht op deelname aan de door de vereniging georganiseerde activiteiten, competitie KNLTB en tennis- of padeltoernooien.