Welkom op onze nieuwe website!

12 februari 2024


Welkom beste Tennisliefhebbers!! 

Welkom op onze nieuwe site!
Omdat jullie natuurlijk zitten te popelen om te tennissen i.p.v. te lezen, hebben we de informatie op deze site beperkt tot slechts concrete info over onze eigen organisatie en activiteiten. Naast een overzicht van de diverse commissies vind je bijv. info over competitiewedstrijden van onze leden, padel, toernooien, festiviteiten en beeld- en videomateriaal daarvan. Verder kun je er ook wat formele info over vinden zoals over de verschillende soorten lidmaatschappen en over ons privacy beleid.En uiteraard hebben we de links aangepakt die eerder niet werkten. Een belangrijke daarvan is de aanmeldingslink. Kortom, via het eenvoudige keuzemenu kom je makkelijk bij alle noodzakelijke weetjes en vind je snel de weg binnen onze vereniging.  

Naast deze nieuwe website gaan we op korte termijn ook online via de KNLTB-app Meet & Play. Via deze app kun je bijv. straks van huis uit een baan reserveren op ons park of zelfs ook op een ander park. Je kunt dan gelijk de huur van die baan betalen. We komen hier op korte termijn uitgebreid terug. 

Al met al, wij zijn best blij met deze nieuwe voorzieningen en we hopen jullie ook. En als je toch nog iets mist, laat je het ons dan gelijk weten? Pakken wij het ook weer snel op. 

We wensen jullie heel veel tennisplezier! 

Het Bestuur van LTC de IJsselweide
Gendringen

Nieuwscategorieën