Aanleg 2 padelbanen bij LTC De IJsselweide

15 mei 2024


Ontdek de Toekomst van Tennis bij LTC De IJsselweide: Twee State-of-the-Art Padelbanen!  

Baanbrekend nieuws voor alle tennisfanaten bij LTC De IJsselweide! Na ruim een jaar van nauwgezette planning en voorbereiding staan we op het punt om de volgende sprong voorwaarts te maken in onze sportfaciliteiten. Dit voorjaar verwelkomen we met trots twee gloednieuwe padelbanen op ons terrein, waardoor onze vereniging een nieuw tijdperk van tennisplezier en -uitdagingen ingaat.  

Waarom Padel?  

Padel, de snelst groeiende racketsport ter wereld, combineert de opwinding van tennis met de strategische diepgang van squash. Het resultaat? Een verslavende mix van snelheid, precisie en tactiek die spelers van alle niveaus betovert. Door de toegankelijke aard van de sport kunnen zowel beginners als ervaren spelers direct instappen en plezier beleven.  

Wat Kunnen We Verwachten?  

Met de realisatie van deze twee ultramoderne padelbanen bieden we onze leden en de lokale gemeenschap een unieke kans om deze sensationele sport te ervaren. De banen worden ontworpen volgens de hoogste standaarden, met state-of-the-art materialen en technologieën om een optimale speelervaring te garanderen. Of je nu komt voor een ontspannen potje met vrienden of voor serieuze competitie, deze banen beloven een ongeëvenaarde tennisbeleving.  

Medio Mei Start de Bouw!  

Het aftellen is begonnen! Medio mei gaan de bouwwerkzaamheden van start, en we kunnen niet wachten om het project te zien vorderen. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via onze communicatiekanalen en mis niets van deze opwindende mijlpaal voor onze vereniging.  

Word Lid van het Padel Avontuur!  

Wil je deel uitmaken van dit spannende hoofdstuk in de geschiedenis van LTC De IJsselweide? Sluit je aan bij onze vereniging en maak gebruik van de nieuwe padelbanen, samen met een scala aan andere tennisfaciliteiten en activiteiten. Of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint, er is voor elk wat wils bij onze bruisende club. Mis het niet! Bereid je voor op een tenniservaring als nooit tevoren met de introductie van onze twee nieuwe padelbanen. We zien je graag op de baan!   Wanneer kunnen we Padellen?   Zodra de realisatie is afgerond zullen we op de website vermelden wanneer de officiële opening is en hoe we de banen beschikbaar zullen stellen.   

 

 

Nieuwscategorieën