LTC De IJsselweide Open Toernooi

17 juni 2024


Welkom bij ons Tennistoernooi!

Bij ons tennistoernooi draait alles om gezelligheid, uitdaging en volop plezier! Of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint, ons toernooi biedt voor ieder wat wils.

Gezelligheid

Onze toernooien zijn de perfecte gelegenheid om oude vrienden te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen. Tussen de wedstrijden door kun je genieten van heerlijke hapjes en drankjes, en er is altijd een ontspannen sfeer. Gezelligheid staat bij ons voorop!

Uitdaging

Laat je skills zien op de baan en ga de uitdaging aan met andere tennissers. Ons toernooi is zo ingedeeld dat iedereen op zijn eigen niveau kan spelen, van beginners tot gevorderden. Daag jezelf uit en groei in je spel!

Volop Plezier

Tennisplezier is gegarandeerd! Met spannende wedstrijden, een goede organisatie en een fantastisch publiek zorgen we ervoor dat iedereen een geweldige tijd heeft. Daarnaast organiseren we diverse leuke activiteiten naast het tennissen, zodat er altijd iets te beleven valt.

Doe mee aan ons tennistoernooi en beleef een sportieve dag vol gezelligheid, uitdaging en plezier. Schrijf je vandaag nog in en maak deel uit van dit geweldige evenement!

Tot op de baan!

Nieuwscategorieën


Reacties

Tycho Hendriksen 18-07-2024 17:40

Is dit ook voor kinderen?

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen