Jong-oud toernooi

Dit toernooi wordt georganiseerd door de jeugdcommissie. Het is een toernooivorm, waarbij een senior met een junior samen een tennisteam vormen en wedstrijdjes tegen elkaar spelen. B.v. ouder, grootouder, ooms, tante met neef, nicht, buurmeisje/-jongen, kennis, enz. Eén van de deelnemers moet lid zijn van onze vereniging.
De jongste van de dubbel mag maximaal 18 jaar zijn.
De wedstrijden worden ingedeeld naar leeftijd van de jeugd. De bedoeling is dat de jeugd zoveel mogelijk aan het tennissen komt, dus de senioren zullen zich moeten aanpassen aan hun spelniveau.
Traditioneel wordt elk jaar afgesloten met een rondje rond de wereld, waarbij met z’n allen om de beurt tegen elkaar overgespeeld wordt. De jongsten hebben 3 ‘levens’, de dan jongsten 2 en de oudste jeugd en de senioren moeten het met 1 leven doen. Na het maken 1, 2 of 3 fouten ben je af. Degene, die het langst zonder fout blijft overspelen, is de winnaar. Na afloop wordt er op een gezellige manier afgesloten. Dit jaar was dat met een gezamenlijke barbeque. De datum van dit toernooi kunt u in de agenda op de home-pagina van deze website vinden.